Πραγματικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Πραγματικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
Στον πληρέστερο οδηγό προσφορών και deals στην Ελλάδα!

Διαφημιστείτε εδὠ!

Διαφημιστείτε εδὠ!

Photo Gallery

Photo Gallery
Οι φωτογραφίες μου

.

Η κλεοπάτρα κάνει μπάνιο με... κεφίρ (βίντεο!!!)


Ηταν ευφυής, γεμάτη χάρη και με γλυκιά φωνή, που κέρδιζε τους συνομιλητές της. Γεμάτη πάθος και ερωτισμό, δεν σταματούσε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κερδίσει κάποιον.
Η Κλεοπάτρα φημιζόταν για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Οι μαρτυρίες λένε ότι έκανε μπάνιο κάθε μέρα μέσα σε γάλα με μέλι.
Οι σύγχρονες έρευνες έρχονται να επιβεβαιώσουν την προτίμησή της αυτή.
Το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ, που έχει απολεπιστικές ιδιότητες για το δέρμα, καθώς και πλήθος ενζύμων, αμινοξέων και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Παράλληλα, περιέχει πρωτεΐνες, άρα θρέφει και ενυδατώνει το ξηρό δέρμα.  Το μέλι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στη γρήγορη επούλωση των πληγών. Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενώ παράλληλα είναι παχύρρευστο και βοηθά να συντηρηθεί η υγρασία και να εισχωρήσει βαθύτερα στους πόρους. Άρα βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, βοηθά την ανανέωση των κυττάρων, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.
Το αλάτι βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.Επειδή πολλά άτομα έχουν δυσανεξια στη λακτόζη, προσαρμόσαμε τη συνταγή αντικαθιστώντας το γάλα με κεφίρ που έχει πολύ παραπάνω ιδιότητες.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ...
1 κούπα μέλι,
3 κούπες ζεστό κεφίρ,
1 κούπα αλάτι Νεκράς Θάλασσας
1 κούπα αποξηραμένα ροδοπέταλα.
Διαλύετε το αλάτι σε χλιαρό νερό στην μπανιέρα.
Διαλύετε το μέλι στο κεφίρ και το προσθέτετε στο νερό της μπανιέρας.
Ανακατεύετε και χαλαρώνετε για 20-30 λεπτά.(και παρπάνω αν έχετε διάθεση και καλή... παρέα)
Ξεβγάζετε με άφθονο νερό, ώστε να μη μείνουν κατάλοιπα στο δέρμα σας.
Το νερό στην μπανιέρα να μην είναι πολύ ζεστό, γιατί αφυδατώνει την επιδερμίδα και δεν ενδείκνυται για άτομα με υψηλή πίεση.

πηγή: web




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου